Specials

Het huis met De Drie Vlasbloemen is een heel groot en spannend huis. U kunt hier niet alleen rustig logeren en ontbijten, maar er valt bij ons nog veel meer te beleven!

Berlage Diner

Familieontbijt

Heeft u een verjaardag of een jubileum te vieren? Wonen uw kinderen, familie of vrienden in Groningen? Kom bij ons logeren en verras hen dan met een verjaardagsontbijt of verjaardagsbrunch in De Drie Vlasbloemen. In de Voorkamer serveren wij voor u voor 8-10 personen een feestelijk ontbijt met uitzicht op de gracht of in de tuin of tuinkamer.

Berlage Lunch / Diner

U kunt ook bij ons logeren en dit combineren met een besloten lunch of diner thuis. In ons achterhuis met uitzicht op de tuin, kunt u met 12 tot 14 man in lunchen of dineren in Berlage-sfeer. In deze buitengewone eetkamer zorgen wij – met een cateraar naar uw keuze - voor een onvergetelijke avond!

Neem contact met ons op voor meer informatie:

06 22 38 50 87 Contacformulier

Berlage Diner
Voorgevel 1965
Foto: voorgevels - groningen - 20093941 - rce | Door: Gerard Dukker - G.J. Dukker - Dutch photographer Working for the Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. - March 1965 | Licentie: CC-BY-SA-3.0-NL (wiki)

Bouwhistorische rondleiding

Wilt u meer weten over de geschiedenis van dit eeuwenoude huis en de directe omgeving? Pakhuis, zeepfabriek, burgemeesterswoning, kindercreche, theater…. De huidige eigenaren wonen hier sinds 1991 en vertellen u graag over de bewogen bouwgeschiedenis en leiden u rond langs de spannendste plekken. Een uur samen op pad, never a dull moment! Ook zeer geschikt voor kinderen.

Groepsuitstap

Familierëunie, rëunie van uw schoolklas, op stap met uw tennisvrienden, samen naar een festival in Groningen? Wij zijn met onze grote familie wel wat drukte en improviseren gewend. Bent u met 5-6 volwassen? Gezellig 2 kamers en een badkamer delen. Dan regelen wij wat extra bedden, extra parkeerplaatsen en ontbijt-brunch op maat. Een betaalbare en supergezellig weekend verzekerd!

Bouwtekening

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie:

06 22 38 50 87 Contacformulier


  • Gratis parkeren
  • Unieke locatie
  • Kindvriendelijk
  • WiFi
© 2021 - B&B De Drie Vlasbloemen Giebels & Glas